LEERLINGENPAGINA

Hieronder komen verhalen te staan geschreven door de leerlingen zelf. De leerkracht schrijft onder de link "nieuws uit de groep" . Daar vindt u het nieuws uit de groep, het huiswerk, enz.


Plusklas       plusklas
De plusklas is een klas voor hoogbegaafde kinderen.  Je doet dingen als filosofie. Dingen die je normaal nooit op school zou doen dus. Het is wel heel erg leuk! We zijn bezig met het menselijk lichaam. En het is op woensdag. We zijn met een groep van 12 kinderen onze juf bij de bovenbouw is juf Jacqueline en bij de middenbouw juf Nienke.

Van Roef


Ik vind de Tiggeldobbe de leukste basisschool     
rekenen

Want je wordt er bijna niet gepest, en aangezien ik allerlei dingen heb om gepest te worden is dit een hele goede school. Ik vind rekenen hier echt super leuk. En taal is hier heel leerzaam. We heten niet lang meer Tiggeldobbe maar de Tirrel. De leerkrachten en leerlingen zijn aardig. En in de Tirrel gaan we samen met de Piramide en de Twaalfhoven. Ik vind gym heel leuk maar ook rekenen, maar ik had al gezegd  dat ik rekenen heel leuk vind. Maar ik vind rekenen niet alleen leuk maar ook heeeeeeeeeel cool.

Gemma


OBS Tiggeldobbe   Rekstok

De Tiggeldobbe is een leuke school. Er zijn aardige leerkrachten er zijn aardige kinderen en we hebben op dinsdag en donderdag gym. We heten binnenkort geen Tiggeldobbe meer maar de Tirrel.  We gaan samen met de Piramide.  We komen tussen de nieuwe tandartspraktijk en de Twaalfhoven te staan. Dat wordt onze nieuwe school. We hopen wel dat bij de nieuwe school een leuker schoolplein komt. Er staat nu namelijk alleen een rekstok. We hebben ook een leerlingenraad. Er wordt hier ook niet gepest en dat vind ik heel fijn. Ik vind taal, spelling, schrijven en gym heel leuk. Nu bij de Tiggeldobbe is er een bovenbouw. In de bovenbouw zit groep 6 groep 7 en groep 8.

Sanjana


Pannenkoekendag  


Vrijdag 24 maart 2017
We gingen hier met de Piramide naar toe.
Het was super leuk.
Ik had dat met Michael gedaan,
super leuk.

Stijn