Stichting Culturele Vrienden van de Tiggeldobbe

 

Doelstelling

Een van de dingen die de Tiggeldobbe tot een fijne school maakt, is de aandacht voor cultuur. Zo is er ieder jaar de projectweek voor de hele school. Ook heeft elke groep zijn vaste culturele uitstapjes, bijvoorbeeld naar de bibliotheek, het Openluchtmuseum en het Noord-Nederlands Orkest. En dan zijn er natuurlijk allerlei andere activiteiten waarin ons culturele erfgoed centraal staat. Allemaal zaken om zuinig op te zijn. De Stichting Culturele Vrienden van de Tiggeldobbe helpt om het cultuuronderwijs in stand te houden.
 
Vrienden maken het mogelijk
De jarenlange bezuinigingen in het onderwijs zorgen ervoor dat de Tiggeldobbe als school zich met name nog op haar kerntaak, het geven van onderwijs, kan richten. De extra zaken op het gebied van kunst en cultuur, zoals de projectweek, dreigen af te vallen: er is daar onvoldoende geld voor.
 
De Stichting Culturele Vrienden van de Tiggeldobbe brengt geld bijeen waarmee de school die dingen kan blijven organiseren. Ook kunnen er extra activiteiten van worden georganiseerd.
Dat geld wordt opgebracht met verschillende acties, door sponsors, maar vooral ook door onze Vrienden.
 
Vrienden worden?
Vanaf € 7,50 per jaar (meer mag ook) bent u al Culturele Vriend. Een eenmalige donatie is ook mogelijk. Met uw bijdrage geeft u het cultuuronderwijs op de Tiggeldobbe en daarmee voor de kinderen de ruimte die het verdient.
 
Zo wordt u vriend
U kunt zich aanmelden via de mail of door even te bellen. Ook voor vragen kunt u mailen naar scvvdt@gmail.com, of een bestuurslid aanspreken.

Het bestuur:
voorzitter                  Evert Elema   0595 - 438359
secretaris                  Carola Veenstra   0595 - 438617
penningmeester      Patrick Rump  0595 - 577124
lid                               Mariëlle Bakema - Nooren  0595-- 850824  en Jeroen Brouwer
adviserend lid          Ruth Wortel - van Vuren
personeelslid           Tineke Kloosterhuis (namens het team)

Beschermheer:     Harm Post
 
De Stichting Culturele Vrienden van de Tiggeldobbe is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Het rabobanknummer is: NL95 RABO 0172 9155 89 t.n.v. Stichting Culturele Vrienden van de Tiggeldobbe.
 

Fotoalbum

We hebben er voor gekozen om foto's van allerlei activiteiten op een web fotoalbum te plaatsen. U kunt de foto's gemakkelijk nabestellen en/of op allerlei manieren laten afdrukken. U kunt bijvoorbeeld een foto laten afdrukken op een mok. Verder kunnen alle familieleden (bijvoorbeeld opa's en oma's) via internet foto's bekijken van hun kleindochter of -zoon. www.tiggeldobbe.mijnalbums.nl