Leeringenraad 

Een school draait om kinderen. We praten daarom ook mèt kinderen. Kinderen hebben vaak een originele en goede kijk van wat er op school gebeurt en kan gebeuren.
Mede daarom is er een leerlingenraad. Twee gekozen kinderen per groep uit de groepen 6, 7 en 8 vormen deze raad.
Ze kunnen adviezen geven, vragen stellen, evenementen (mee) organiseren en ze kunnen dienen als klankbord voor de leerkrachten en schoolleiding. Kinderen leren spelenderwijs hoe besluiten tot stand komen en wat hun invloed daarop op kan zijn. 
De raad staat onder voorzitterschap van Tineke Kloosterhuis (leerkracht uit groep 4).

 

De leden van de leerlingenraad zijn:
Achter: Esmée Kuizenga (gr. 6), Zoë Smit (gr. 6),  David Mingardo (gr. 7) en BoRombouts (gr. 8)
Voor: Annabelle Brian (gr. 7), Manou Rengers (gr. 8)  en Jesse Loonstra (gr. 6) 
 
Verslag Voedselbank
We hebben in december geld opgehaald voor de Voedselbank door de actie van de cup cakes. Dat hebben we vrijdag 3 maart overhandigd. De winst die we hebben gemaakt was €60,-.
We gingen met meester Jaap op de fiets naar de voedselbank. Daar was Winsumnieuws.nl. We liepen naar binnen en daar ontmoetten we Wiep, Wiep is de Voedselbankier. We stelden ons even voor. Toen gingen we een paar foto’s maken. En we gingen vertellen wat we allemaal voor de voedselbank hadden gedaan. Daarna gaf hij ons een rondleiding door alle schappen, en wat ze allemaal daar deden. Hij heeft ook uitgelegd wat ze met het geld gingen doen, namelijk: daar gingen ze verse fruit en groentes van kopen.
Groet van de Leerlingenraad!
  

De verslagen en afspraken (tot een jaar geleden):

 Leerlingenraad notulen 28-06-2017

 Leerlingenraad notulen 13-4-2017

 Leerlingenraad notulen 8-3-2017

 Leerlingenraad notulen 25-1-2017

 Leerlingenraad OBS Tiggeldobbe