Onze school in een nieuw uniek gebouw

voor o.a. onderwijs, zorg, sport en de wijk


  
 
Het verhaal en de visie  de Tirrel
Schuin tegen over onze school realiseren we de Tirrel. Een gebouw voor zorg, onderwijs, buitenschoolse opvang, buurt, sport en vrije tijd.

Onze school krijgt een aparte en mooie plek in een overzichtelijk gebouw. Hoe dat er uit kan gaan zien lees je in de   Thema Nieuwsbrief Onderwijs

In deze brief lees je hoe wij onze school zien in de Tirrel. En  hier een informatief krantenartikel.

We werken samen met De Piramiden, De Twaalf Hoven en de kinderopvang organisaties om invulling te geven aan het Ontmoeten, Verbinden en Verrijken. We ondernemen samen activiteiten (o.a. pannenkoeken bakken, zingen, schilderen) om voor zowel de kinderen als de bewoners (ook nu al) een meerwaarde te creëren.

Kijken?
Zittend op de social sofa die we kregen van de buurt kunt u de bouw volgen. Onze kinderen werkten mee met tekeningen om de kunstenaars te inspireren. Ook zijn vlogs die gemaakt zijn door de kinderen  op www.detirrel.nl. O.a. deze leuke vlog uit februari 22

Een filmpje met een 3D-doorkijkje ziet u via deze link.
     

En... onze kinderen van de leerlingenraad denken mee. Zie hierover ook dit artikel 
 
      
De Tirrel
...is een Gronings woord. Het betekent erg levendig. Deze betekenis past bij de visie en filosofie.. Een levendige plek in de wijk waar iedereen terecht kan. Kinderen houden ouderen actief, ouderen houden kinderen betrokken. Kinderen doen een schat aan extra ervaringen  en vaardigheden op in een gebouw dat meer is dan alleen een school.  
Nieuwsbrieven
We houden je via deze en de site van de Tirrel  op de hoogte. Je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief de Tirrel.

Samen
Ouders, teamleden en vertegenwoordigers van de gebruikers dragen inhoudelijk hun steentje bij. En.... natuurlijk denken en doen ook onze kinderen (via de leerlingenraad) mee.