Onze school in een nieuw uniek gebouw
voor o.a. onderwijs, zorg, sport en de wijk

  
 
Het verhaal en de visie  de Tirrel
Aan de Meeden, schuin tegen over onze school realiseren we de Tirrel. Een gebouw voor zorg, onderwijs, buitenschoolse opvang, buurt, sport en vrije tijd.
Onze school krijgt een mooie plek in een een overzichtelijk gebouw. Hoe dat er uit kan gaan zien leest u in de   Thema Nieuwsbrief Onderwijs. Ook in deze brief leest u hoe wij de school zien in dit prachtige gebouw. Deze  infographic  geeft een overzicht van de bouw en bouwtijd.
Een informatief krantenartikel over de Tirrel vindt u hier

We werken samen met De Piramiden, De Twaalf Hoven en de drie kinderopvang organisaties om invulling te geven aan het Ontmoeten, Verbinden en Verrijken. We ondernemen samen activiteiten (o.a. pannenkoeken bakken, zingen, schilderen) om voor zowel de kinderen als de bewoners (ook nu al) een meerwaarde te creëren.

Kijken?
De buurt heeft een social sofa aangeboden aan de Tirrel. Zittend op de sofa bij De Twaalf Hoven kunt u de bouw volgen. Onze kinderen werkten mee met tekeningen om de kunstenaars te inspireren.
Ook presenteren we regelmatig filmpjes over de voortgang van de realisatie op Tirrel TV 
Een filmpje met een 3D-doorkijkje ziet u via deze link.
En uiteraard ook via de site van  Rottinghuis kunt u informatie vinden over de bouw.
     
En... onze kinderen van de leerlingenraad denken mee. Zie hierover ook dit artikel 
 
     
De Tirrel
...is een Gronings woord. Het betekent erg levendig. Deze betekenis past bij de visie en filosofie.. Een levendige plek in de wijk waar iedereen terecht kan. Kinderen houden ouderen actief, ouderen houden kinderen betrokken. Kinderen doen een schat aan extra ervaringen  en vaardigheden op in een gebouw dat meer is dan alleen een school.  
Over verkeer
Een verslag over veiligheid en verkeer.  Verkeer en de Tirrel (verslag van ouders)

Nieuwsbrieven
We houden u via deze en de site van de Tirrel  op de hoogte.  U kunt zich aanmelden voor de nieuwsbrief de Tirrel.

Samen
Ouders, teamleden en vertegenwoordigers van de gebruikers dragen inhoudelijk hun steentje bij. En.... natuurlijk denken en doen ook onze kinderen (via de leerlingenraad) mee.