Aanmelden kleuters / leerlingen
 
Ook uw kind is welkom!!  Meer weten? De school bekijken? Neem contact op via obstiggeldobbe@lauwerseneems.nl of 0595 - 441831. We sturen desgewenst een (digitaal) informatiepakketje op. 

Maak een afspraak en kom kijken!
Wij zijn een openbare school; ieder kind is welkom.
Kijk  hier  voor een kort filmpje.

Aanmelden
U kunt uw kind het hele jaar door aanmelden. Het is voor ons  belangrijk dat u uw kind tijdig aanmeldt. Als uw kind in het komende schooljaar 4 jaar wordt, willen we dat nu al graag weten. Wij kunnen dan tijdig het aantal nieuwe leerlingen vaststellen en tot een goede groepsverdeling komen.
Ouders die al gekozen hebben, kunnen een aanmeldformulier afhalen bij school of downloaden via deze link.


                                                        Aanmeldingsformulier leerlingen Tiggeldobbe

Het formulier kunt u mailen of inleveren op school. U krijgt een e-mail ter bevestiging. Uiterlijk 10 weken voordat uw kind voor het eerst naar school gaat, zal de leerkracht u oproepen voor een intakegesprek. Doel is om kennis te maken en een beeld te krijgen van uw kind. Na de intake wordt de inschrijving definitief afgerond.
Eind 2022 zit onze nieuwe school in de Tirrel. Hierbij een 3D-filmpje met een doorkijkje. Klik op de 
link.  

Informatie over basisscholen
Ouders/verzorgers van kinderen die in een schooljaar 3 jaar worden, krijgen van de overheid een folder met informatie over de keuze van een basisschool.  Voor meer informatie zie ook Kiezen van een basisschool

Voor vragen over school en onderwijs kunt u bellen met het gratis nummer 0800-5010.
PS: Als u vragen hebt van algemene aard over het onderwijs of bijvoorbeeld vakantie kunt u via:      
Rijksoverheid - Basisonderwijs      Ouders en Onderwijs


Indien u niet tevreden bent met de huidige school en overweegt voor uw kind een andere school te zoeken, dan is het goed om afspraken hierover te lezen.  Tussentijds een andere basisschool kiezen